06 19 99 58 75 | Spoedgeval tijdens de avond of in het weekend? Bel 06 83 43 21 09 info@loodgietereef.nl

Reviews

Op deze pagina tonen wij de reviews welke klanten voor ons hebben achtergelaten. Review schrijven.

Meer reviews kunt u op de website van Werkspot vinden !

 

Top service!

Rated 5 out of 5
04/05/2023

2 dagen geleden besloten via Werkspot op zoek te gaan naar een loodgieter die ons kon helpen met 2 klusjes. Al snel contact met loodgieters en installatiebedrijf EEF. Na het uitleggen van de situatie kon ik al snel een afspraak maken. Vandaag was dan de dag, het ging om het plaatsen van een wc boven en een stortbak beneden. De loodgieter was erg professioneel en wist precies wat hij allemaal nodig had (had gelukkig ook materiaal mee, want wij hadden verkeerde spullen in huis gehaald).

Al met al, erg tevreden! Als we weer een loodgieter nodig hebben, zullen we zeker bij dit bedrijf aan de bel trekken.

Linda Dijke

Hartelijke vakman

Rated 5 out of 5
26/04/2023

We wilden onze wc op laten knappen en leidingen weg laten werken, ook de koof weg laten halen voor meer ruimte. 3 loodgieters aangeschreven in het weekend, maandag meteen gebeld door EEF. Ze konden snel langskomen om te kijken wat er mogelijk was. Duidelijke communicatie, alles steeds netjes achtergelaten. Gelukkig kon het ook nog eens snel gedaan worden. Echte vakman die overal op kon inspelen, alles netjes achterliet en duidelijk met ons communiceerde en overlegde. Heel hartelijk, overwerken was geen probleem voor hem. We zijn ontzettend blij met het resultaat en zouden het iedereen aanbevelen!

Luuk

Top service

Rated 5 out of 5
26/04/2023

EEF heeft een stortbak voor de WC vervangen, met nieuw kraantje.

Zonder te vragen had hij ook de wc bril die ik al gekocht had gemonteerd. Echt top service en de monteur is erg vriendelijk en kalm.

Ook was de klus erg snel ingepland met de kantoor medewerker.

Lodewijk

Vakman, kwaliteit en service!

Rated 5 out of 5
09/12/2022

Eef heeft voor ons een uitdagend project tot een daverend succes gemaakt. Een renovatie van een woning uit 1911 waarbij werkelijk alles opnieuw aangelegd moest worden. CV installaties waterpomp-klaar, vloerverwarming op 2 verdiepingen, badkamers, toiletten, keuken etc. Eef heeft alles voor ons gedaan en werkelijk vakwerk geleverd met de hoogste kwaliteit materialen. Eef denkt mee in praktische oplossingen en gaat geen uitdaging uit de weg. Wij zijn enorm blij met alles wat EEF voor ons gedaan heeft. Necko is komt zijn afspraken na en is daarnaast een hele fijne man, wat ook niet onbelangrijk is als iemand zoveel bij je komt werken. Enorm bedankt, je hebt ons heel blij gemaakt!

Jan en Monique

Samenwerking Bold Amsterdam

Rated 5 out of 5
29/07/2021

Hele goede samenwerking gehad op de Bold in Amsterdam. Echte vakman die problemen van loodgieterswerk direct goed aanpakt en oplost.

Stephan

Top installatie badkamer

Rated 5 out of 5
28/06/2021

Nedzad is een echt vakman. Hij heeft mijn badkamer professioneel geïnstalleerd. Nedzad geeft advies en deelt kennis waar het nodig is. Daarnaast is het een prettig persoon. Ben super tevreden met het resultaat!

Gokhan

Lekage afvoer

Rated 5 out of 5
15/03/2021

We hadden Lekage aan onze hoofdafvoer. Op vrijdagavond na 22:00 gebeld en de volgende dag zaterdag al gerappareerd. Ze kwamen zelfs een week later nog controleren of alles goed was. Een top loodgieter met uitstekende service. Ik ga van hun diensten vaker gebruik maken

Daan

Zo´n vakman kom je niet vaak tegen!

Rated 5 out of 5
31/08/2020

Vanwege een lekkage aan het plafond, hebben we advies en hulp van EEF gevraagd. We waren heel goed en snel geholpen en zijn zeer blij met het resultaat.

Dat is ook de reden waarom we kort daarna weer snel hulp van EEF hebben ingeroepen bij het reinigen en inspecteren van onze dakgoot. Dat was precies op tijd, net voor de recente regenbuien. Met het resultaat van deze klus zijn we wederom heel blij.

Wij hebben nog een waslijst aan klusjes staan en zullen EEF nog heel vaak aan het werk zetten!!!

M. Muslimovic

Betrouwbaar en vakkundig

Rated 5 out of 5
30/08/2020

Buitenkraan laten monteren. Afspraak is snel gemaakt en komt op tijd. Het werk is netjes en goed uitgevoerd.

Bjorn

Alround Vakman

Rated 5 out of 5
30/07/2020

Geweldige vakman komt zijn afspraken na en levert goed en netjes werk .

Zowel in het plaatsen van sanitair aanleggen van gas water en riool/of het Ontstoppen van riool.

Kan hem aan iedereen aanbevelen.

Wíl Lammers

Een professioneel waar je al je klussen op kan rekenen

Rated 5 out of 5
24/07/2020

Goed vakman, betrouwbaar en accuraat.

M.A. Erat

Vakman met verstand en inzicht.

Rated 5 out of 5
23/07/2020

Heel blij met het geleverde werk,

zou hem voor het volgende project zeker weer inhuren!

Michel Weggen

Top, loodgieter is vriendelijke en profesioneel!!

Rated 5 out of 5
23/07/2020

Bij ons was de keuken afvoer verstopt. Heleaas zijn er meerdere loodgieters uit Krimpen aan den IJssel geweest. Ze konden ons probleem niet oplossen. Maar EEF is het wel gelukt. Heel erg bedankt lieve mensen ❤

Selma Sahbaz

Snelle reactie, snelle oplosing en zeer goed gedaan, topbedrijf dat ik iedereen aanbeveel

Rated 5 out of 5
23/07/2020

Top-top bedrijf

Vista Bouw

Goede service

Rated 5 out of 5
23/07/2020

EEF is goede bedrijf netjes en strak werk

Komt afspraken na en helpt graag

Burak

2 kranen kapot

Rated 5 out of 5
12/04/2020

Via een tevreden klant van EEF ben ik ook bij hem terecht gekomen. Onze waterkraan in de keuken en in de badkamer waren kapot. Ik heb EEF gebeld met het verzoek of hij een keer wil komen kijken naar onze waterkranen. Tot mijn verbazing was hij gelijk de volgende dag in de middag hier. Hij waterkannen van goed merk in de auto liggen en heeft die vakkundig snel vervangen. Tijdens koffie drinken vertelde ik hem dat mijn dakgoot ook lekt en hij ze nou ik ben toch hier laten we gelijk daarnaar ook kijken. Hij galde zijn ladder van de auto en binnen no time zat hij op ladder naar de goot te kijken. Dat heeft hij ook even snel opgelost. Wat ik gemerkt heb is dat hij beschikt over brede kennis en bijna voor alles een oplossing heeft. Verder zag ik dat hij ook veel apparatuur heeft en zonder goed gereedschap heb je geen goede vakmanschap.

E. Vatres

Geweldig

Rated 5 out of 5
12/03/2020

Alles was netjes

Faris

Goed en betaalbaar

Rated 5 out of 5
03/03/2020

Ben zeer tevreden, dhr. was op tijd, werkte aandachtig aan het probleem en heeft het opgelost waar ik erg blij mee was. Was ook goed betaalbaar, mondeling doorgekregen na de werkzaamheden hoeveel het koste.

Vliet

Doorpakkers!

Rated 5 out of 5
03/03/2020

Ondanks een zieke collega toch gekomen later op de dag. Bedankt voor de service.

Jen

Van een gedateerde badkamer weer helemaal naar een badkamer van nu

Rated 5 out of 5
03/03/2020

Prachtig resultaat. Alles in goed overleg geregeld. Er wordt netjes gewerkt en elke dag was de rommel weer opgeruimd. Ik beveel dit bedrijf dan ook zeker aan.

M Verhoeff

Goed

Rated 5 out of 5
25/02/2020

Prima. Echte vakmannen!

Maikel

 

 

Waar kunnen we u mee helpen?

Spoed

Riool of lekkage SPOED geval na 17:00 uur of tijdens weekenden-en feestdagen?
Bel: 06 – 83 43 21 09