06 19 99 58 75 | Spoedgeval tijdens de avond of in het weekend? Bel 06 83 43 21 09 info@loodgietereef.nl

Reviews

Op deze pagina tonen wij de reviews welke klanten voor ons hebben achtergelaten. Review schrijven.

Zo´n vakman kom je niet vaak tegen!

Rated 5 out of 5
augustus 31, 2020

Vanwege een lekkage aan het plafond, hebben we advies en hulp van EEF gevraagd. We waren heel goed en snel geholpen en zijn zeer blij met het resultaat.
Dat is ook de reden waarom we kort daarna weer snel hulp van EEF hebben ingeroepen bij het reinigen en inspecteren van onze dakgoot. Dat was precies op tijd, net voor de recente regenbuien. Met het resultaat van deze klus zijn we wederom heel blij.
Wij hebben nog een waslijst aan klusjes staan en zullen EEF nog heel vaak aan het werk zetten!!!

M. Muslimovic

Betrouwbaar en vakkundig

Rated 5 out of 5
augustus 30, 2020

Buitenkraan laten monteren. Afspraak is snel gemaakt en komt op tijd. Het werk is netjes en goed uitgevoerd.

Bjorn

Alround Vakman

Rated 5 out of 5
juli 30, 2020

Geweldige vakman komt zijn afspraken na en levert goed en netjes werk .
Zowel in het plaatsen van sanitair aanleggen van gas water en riool/of het Ontstoppen van riool.
Kan hem aan iedereen aanbevelen.

Wíl Lammers

Een professioneel waar je al je klussen op kan rekenen

Rated 5 out of 5
juli 24, 2020

Goed vakman, betrouwbaar en accuraat.

M.A. Erat

Vakman met verstand en inzicht.

Rated 5 out of 5
juli 23, 2020

Heel blij met het geleverde werk,
zou hem voor het volgende project zeker weer inhuren!

Michel Weggen

Top, loodgieter is vriendelijke en profesioneel!!

Rated 5 out of 5
juli 23, 2020

Bij ons was de keuken afvoer verstopt. Heleaas zijn er meerdere loodgieters uit Krimpen aan den IJssel geweest. Ze konden ons probleem niet oplossen. Maar EEF is het wel gelukt. Heel erg bedankt lieve mensen ❤

Selma Sahbaz

Snelle reactie, snelle oplosing en zeer goed gedaan, topbedrijf dat ik iedereen aanbeveel

Rated 5 out of 5
juli 23, 2020

Top-top bedrijf

Vista Bouw

Goede service

Rated 5 out of 5
juli 23, 2020

EEF is goede bedrijf netjes en strak werk
Komt afspraken na en helpt graag

Burak

2 kranen kapot

Rated 5 out of 5
april 12, 2020

Via een tevreden klant van EEF ben ik ook bij hem terecht gekomen. Onze waterkraan in de keuken en in de badkamer waren kapot. Ik heb EEF gebeld met het verzoek of hij een keer wil komen kijken naar onze waterkranen. Tot mijn verbazing was hij gelijk de volgende dag in de middag hier. Hij waterkannen van goed merk in de auto liggen en heeft die vakkundig snel vervangen. Tijdens koffie drinken vertelde ik hem dat mijn dakgoot ook lekt en hij ze nou ik ben toch hier laten we gelijk daarnaar ook kijken. Hij galde zijn ladder van de auto en binnen no time zat hij op ladder naar de goot te kijken. Dat heeft hij ook even snel opgelost. Wat ik gemerkt heb is dat hij beschikt over brede kennis en bijna voor alles een oplossing heeft. Verder zag ik dat hij ook veel apparatuur heeft en zonder goed gereedschap heb je geen goede vakmanschap.

E. Vatres

Geweldig

Rated 5 out of 5
maart 12, 2020

Alles was netjes

Faris

Goed en betaalbaar

Rated 5 out of 5
maart 3, 2020

Ben zeer tevreden, dhr. was op tijd, werkte aandachtig aan het probleem en heeft het opgelost waar ik erg blij mee was. Was ook goed betaalbaar, mondeling doorgekregen na de werkzaamheden hoeveel het koste.

Vliet

Doorpakkers!

Rated 5 out of 5
maart 3, 2020

Ondanks een zieke collega toch gekomen later op de dag. Bedankt voor de service.

Jen

Van een gedateerde badkamer weer helemaal naar een badkamer van nu

Rated 5 out of 5
maart 3, 2020

Prachtig resultaat. Alles in goed overleg geregeld. Er wordt netjes gewerkt en elke dag was de rommel weer opgeruimd. Ik beveel dit bedrijf dan ook zeker aan.

M Verhoeff

Goed

Rated 5 out of 5
februari 25, 2020

Prima. Echte vakmannen!

Maikel

 

 

Waar kunnen we u mee helpen?

Spoed

Riool of lekkage SPOED geval na 17:00 uur of tijdens weekenden-en feestdagen?
Bel: 06 – 83 43 21 09