06 19 99 58 75 | Spoedgeval tijdens de avond of in het weekend? Bel 06 83 43 21 09 info@loodgietereef.nl

Tegelwerk

Wij verzorgen allerlei soorten tegelwerk. Zowel standaard tegelwerk alsmede werkzaamheden met natuursteen in een particuliere woning tot grote renovatie- en nieuwbouwprojecten. Dit maakt onze werkzaamheden zeer divers. Snel, vakkundig en met de grootste zorg voor uw woning.

Kitten

Het duurzaam afdichten van alle kieren, naden en voegen met een duurzaam elastisch materiaal is zeer belangrijk! Vooral de voegen tussen verschillende oppervlaktes moeten worden voorzien van kitwerk die de beweging van de verschillende materialen kan opvangen. In de badkamer is het bijvoorbeeld erg belangrijk dat alle kieren, naden en voegen worden voorzien van kitwerk om lekkages te voorkomen. Daarnaast voorkomt goed aangebracht kitwerk, mits er gebruik is gemaakt van het juiste materiaal, gele vocht- en schimmelplekken.

Maar niet alleen het kitwerk in de badkamer is belangrijk. Ook het afkitten van kozijnen en ramen is zeer belangrijk om zowel tocht- als warmteverlies te voorkomen. Ook kunt u veel langer plezier hebben van houten vloeren en tegelvloeren wanneer de voegen goed zijn afgedicht. Vooral bij parketvloeren en houten vloeren kan er vocht of vuil tussen de plinten en de vloer komen. Dit kan vervelende gevolgen met zich mee brengen. Kitwerk is dan ook veel belangrijker dan u zou denken! Onze kitter (s) beschikken over de juiste kennis, vaardigheden en ervaring voor het aanbrengen, verwijderen en het vervangen van kitwerk. Door de jaren heen hebben wij dan ook zeer veel projecten goed afgerond door kwalitatief goed en strak kitwerk te leveren. Uiteraard werken wij daarbij met de juiste professionele kitsoorten en verwerkingsmaterialen.

Waar kunnen we u mee helpen?

Spoed

Riool of lekkage SPOED geval na 17:00 uur of tijdens weekenden-en feestdagen?
Bel: 06 – 83 43 21 09